Z auta ukradol peniaze a doklady. Obvinený mladík v dome porozlieval farby. Vlámal sa do skladu cirkevnej organizácie. Obvinení mladíci kradli v svadobnom salóne.

28.10.2011 Celý región

Z auta ukradol peniaze a doklady
Vranovskí policajti vzniesli obvinenie za prečin krádeže 46 ročnému mužovi, bytom Vranov n/T, Sídlisko 1. Mája. Obvinený muž dňa 25.10.2011 v čase okolo 19:00 hod. bez použitia násilia na Ulici Čemernianskej vo Vranove n/T z motorového vozidla značky VW Tiguan ukradol rôzne veci. Z úložného priestoru pod palubovkou pred sedadlom spolujazdca ukradol čiernu koženú peňaženku s osobnými dokladmi a to občiansky preukaz, vodičský preukaz, 3 ks bankomatových kariet a finančnú hotovosť vo výške 1.470,- EUR. Obvinený spôsobil poškodenému škodu krádežou vo výške 1.470,- EUR. Obvinený je stíhaný na slobode.
 
Obvinený mladík v dome porozlieval farby:
Humenský vyšetrovateľ včera obvinil 19 ročného mladíka bytom Humenné, Ulica Janka Kráľa za prečin porušovania domovej slobody , prečin poškodzovania cudzej veci a prečin krádeže v štádiu pokusu. Obvinený mladík dňa 24.7.2011 v čase okolo 22.00 hod. vošiel do rodinného domu na Ulici Janka Kráľa v Humennom. Na pootvorenom okne do pivnice odistil zaisťovaciu páčku a cez takto otvorené okno vošiel dovnútra, kde neoprávnene zotrval. Následne v noci z 26.7.2011 na 27.7.2011 v izbe na poschodí, poškodil podlahy, steny, interiérové zariadenie a ďalšie veci, po ktorých porozlieval rôzne farby a iné chemické látky. Mechanicky ich poškodil a zároveň si z rôznych miestností zobral veci a to kufor, reproduktory, DVD prehrávač, elektrickú pílu a iné veci, ktoré následne uložil do predsiene domu s úmyslom ich odcudziť, avšak nakoniec si to rozmyslel a veci nechal v dome. Poškodením zariadenia vznikla majiteľovi rodinného domu škoda vo výške 5000.-EUR. Obvinený je stíhaný na slobode.

Vlámal sa do skladu cirkevnej organizácie:
Dňa 24.10.2011 policajti zo Spišského Podhradia začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ včera v dobe od 10.00 h. do 13.00 h. vylomil plastové okno do skladu hospodárskej budovy v obci Vyšný Slavkov okres Levoča, patriacej cirkevnej organizácií na Ulici Jesenského, Spišská Nová Ves. Cez vylomené okno vnikol do objektu odkiaľ ukradol, motorovú kosačku, 4 ks pneumatík + hliníkové elektróny značky Desend. Neznámy páchateľ spôsobil cirkevnej organizácii škodu krádežou a poškodením zariadenia v celkovej výške 1.240,-EUR.

Obvinení mladíci kradli v svadobnom salóne:
Sninskí policajti včera vzniesli obvinenie dvom 14 ročným mladíkom zo Sniny za prečin krádeže spáchaný formou spolupáchateľstva. Obvinení mladíci dňa 26.10.2011 v čase okolo 16.45 hod. po vzájomnej dohode prišli do hotela na Ulici Strojárskej v Snine. Následne cez bočný vchod vyšli na prvé poschodie k svadobnému salónu, kde jeden z obvinených mladíkov zostal strážiť pred dverami a druhý mladík vošiel dnu do miestnosti, ktorú prehľadal a odcudzil z nej mobilný telefón značky I-Phone s funkčnou SIM kartou a dámsku peňaženku s obsahom 100.-EUR. Majiteľke salóna spôsobil škodu krádežou vo výške 700,-EUR.
 

Vyberte región